Propozycja menu sylwestrowego 2016/2017
rozpoczęcie godzina 20:00
ZUPA:
Zupa krem z czerwonego buraka z kleksem śmietany i Pestkami dyni
DANIE GŁÓWNE:
Pieczeń cielęca w sosie borowikowym
Placuszki z kaszy gryczanej
Sałatka z cukinii i marchwi z octem balsamicznym
STÓŁ SZWEDZKI:
Sałatka włoska z mozzarellą
Fantazja ryb wędzonych
Roladki z szynki i łososia
Sandacz faszerowany w całości
Mięsa pieczone
Roladki szpinakowe z łososiem wędzonym
Mini-szaszłyki
Sałatka z kaszą pęczak i polędwicą wołową
Śledzie” Podchmielony Karczmarz”
Ciasta mieszane
Owoce
STÓL WIEJSKI:
Szynka wędzona
Dwa rodzaje kiełbasy(pęta)
Salceson biały, ciemny
Kaszanka gruba
Pasztet z dziczyzny
Galaretka z nóżek i z drobiu
NAPOJE:
Soki, pepsi, woda, itp. bez ograniczeń
Wódka biała bez ograniczeń
Wino białe i czerwone bez ograniczeń
Kawa, herbata bez ograniczeń
Piwo bez ograniczeń
Szampan 1 but. / 4 osoby
POSIŁEK CIEPŁY:
Gulasz Góralski z grzybami ok. 23.00
Szynka zbójnicka podana na kiszonej kapuście z pampuszkami ok. 2.00
Koszt balu sylwestrowego wynosi 299.00 zł brutto od osoby.