Karczma Polska Pod Kogutem Restauracja Szczecin


STRAWY Z RYB
FISH DISHES / FISCHGERICHTE / FISKERETTER

ŁOSOŚ Z RUSZTU 200 g / 200 g / 200 g 67,00 zł
Z masłem ziołowym, frytki, świeże warzywa

Grilled salmon
with herb butter, French fries, fresh vegetables
Gegrillter Lachs
mit Kräuterbutter, Pommes, frisches Gemüse

DORSZ NA SZPINAKU 200 g /150 g / 150 g 57,00 zł
Ziemniaki z wody, świeże warzywa

Cod with spinach, boiled potatoes, fresh vegetables
Kabeljau mit Spinat Salzkartoffeln, frisches Gemüse

SANDACZ A’LA RADZIWIŁŁ 200 g / 200 g / 200 g 59,00 zł
W sosie pieczarkowym, ziemniaki z wody, jarzyny gotowane

Perch in champion champignon, boiled potatoes, boiled vegetables
Gebratenes Zanderfilet in Champignon-Soße, Salzkartoffeln, gekochtes Gemüse

HALIBUT W PERGAMINIE ZAPIEKANY Z WARZYWAMI 200 g / 200 g / 200 g 66,00 zł
Ziemniaki gotowane, świeże warzywa

Paper wrapped halibut baked in the oven
and served with boiled potatoes and vegetables
Heilbutt in Pergamentpapier gebacken mit Gemüse
Salzkartoffeln, frisches Gemüse

GOŁĄBKI Z DORSZA 37,00 zł
Cod Stuffed Cabbage
Rolls Kabeljau-Krautwickel

Opinie naszych klientów


  • Często mam okazję kosztować dań z tej właśnie restauracji i powiem szczerze ,że dania są pyszne: moimi ulubionymi są barszcz z kołdunami, zupa borowikowa , rosół z makaronem , łosoś z grilla , sandacz w sosie pieczarkowym . Obsługa jest sprawna i miła a wystrój typowo karczmiany - prywatnie polecam !!!... no i ten chlebek ze smalcem i ogóreczek kiszony na start... mniam!!!

    Magdalena Siedzik
  • Witam serdecznie. Z przyjemnością mogę polecić tą restaurację. Kuchnia staropolska palce lizać ;) Miła i sprawnie działająca obsługa, ciepły klimat wnętrz urządzonego drewnem i cegłówką. Osobiście polecić mogę golonkę i pierogi z kaszą i boczkiem. Pozdrawiam.

    Inga Maj
  • I am so pleased to have been a guest at Karczma earlier this evening. Delicious food, great atmosphere and wonderful service! Mr Baca, our waiter, was a superstar! He helped Us choose our courses and made Us feel like at home! I highly recommend this restaurant!!

    Kam Blaszkiewicz
  • We found this place because it was near our hotel after a long bus ride. It was open until 10pm on Sunday and the food hit the spot! I had a traditional Polish veal cutlet but others had perogies and even duck! The waitress spoke excellent English and we were more than satisfied, only wishing we had time for dinner before the kitchen closed.The waitress said she could have divided the bill if we had asked at the beginning, so that's important to remember. But the total bill for seven people (most of us having amazingly palatable beer), was only like 300zł or roughly $100.

    David Snethen