Karczma Polska Pod Kogutem Restauracja Szczecin


BIESIADY
FEASTS / FESTMÄHLER

BIESIADA MIĘS - DLA 4 OSÓB 280 g / 200 g / 200 g / 200 g 350,00 zł
Żeberka pieczone, sznycel, polędwiczka wieprzowa, filet z kurczaka, pieczarki z patelni, świeże warzywa, frytki, sos grzybowy, sos serowy

Meat feast - meat for 4
Roasted ribs, schnitzel, pork tenderloin, chicken fillet, fried mushrooms, fresh vegetables, French fries, mushroom sauce, cheese sauce
Fleischschmaus - für 4 Personen
Gebratene Rippchen, Schnitzel, Schweinefilet, Hähnchenfilet in der Pfanne gebratene Pilze, frisches Gemüse, Pommes frites, Pilz-Soße, Käse-Soße

BIESIADA RYBNA - DLA 4 OSÓB 370,00 zł
Sandacz, łosoś, halibut, dorsz, krewetki, ryż, sos szpinakowy, sos cytrynowy

Fish Feast - FOR 4
Zander, salmon, halibut, cod, shrimps, rice, spinach sauce, lemon sauce
Fischschmaus - für 4 Personen
Zander, Lachs, Heilbutt, Kabeljau, Garnelen, Reis, Spinatsoße, Zitronensoße

DESKA SERÓW 79,00 zł
Cheese boards
Käseplatten

DESKA MIĘS 69,00 zł
Meat boards
Fleischbretter

Opinie naszych klientów


  • Często mam okazję kosztować dań z tej właśnie restauracji i powiem szczerze ,że dania są pyszne: moimi ulubionymi są barszcz z kołdunami, zupa borowikowa , rosół z makaronem , łosoś z grilla , sandacz w sosie pieczarkowym . Obsługa jest sprawna i miła a wystrój typowo karczmiany - prywatnie polecam !!!... no i ten chlebek ze smalcem i ogóreczek kiszony na start... mniam!!!

    Magdalena Siedzik
  • Witam serdecznie. Z przyjemnością mogę polecić tą restaurację. Kuchnia staropolska palce lizać ;) Miła i sprawnie działająca obsługa, ciepły klimat wnętrz urządzonego drewnem i cegłówką. Osobiście polecić mogę golonkę i pierogi z kaszą i boczkiem. Pozdrawiam.

    Inga Maj
  • I am so pleased to have been a guest at Karczma earlier this evening. Delicious food, great atmosphere and wonderful service! Mr Baca, our waiter, was a superstar! He helped Us choose our courses and made Us feel like at home! I highly recommend this restaurant!!

    Kam Blaszkiewicz
  • We found this place because it was near our hotel after a long bus ride. It was open until 10pm on Sunday and the food hit the spot! I had a traditional Polish veal cutlet but others had perogies and even duck! The waitress spoke excellent English and we were more than satisfied, only wishing we had time for dinner before the kitchen closed.The waitress said she could have divided the bill if we had asked at the beginning, so that's important to remember. But the total bill for seven people (most of us having amazingly palatable beer), was only like 300zł or roughly $100.

    David Snethen