Karczma Polska Pod Kogutem Restauracja Szczecin


STRAWY  Z  DROBIU
POULTRY DISHES / GEFLÜGELGERICHTE / FJERKRÆ

ROLADA HARNASIA 200 g / 200 g / 200 g 59,00 zł
Rolada drobiowa faszerowana kurkami, puree ziemniaczane, buraczki

Mushroom stuffed chicken roulade
with mashed potatoes and beetroot salad
Geflügelroulade
gefüllt mit Pfifferlingen, Kartoffelpüree, rote Bete

KWAKIEW PIECZONA KUPRA POZBAWIONA 350 g / 200 g / 200 g 76,00 zł
Kaczka pieczona w sosie pieczeniowym z jabłkami, kopytka, kapusta modra

Roast duck
in gravy with apples, potato dumplings and red cabbage
Gebratene Ente
in Bratensoße mit Äpfeln, Kartoffelklöße, Rotkohl

KURCZE GRILLOWANE Z BOCZKIEM 200 g / 200 g / 200 g 49,00 zł
Frytki, bukiet surówek

Bacon wrapped grilled chicken fillet
with French fries, and mixed vegetable salad
Gegrilltes Hähnchen Mit Speck
Pommes frites, Salatbouquet

INDYK Z ŻURAWINĄ I SEREM LAZUR 56,00 zł
Frytki, świeże warzywa

Turkey with blue cheese and cranberries
French fries, fresh vegetables
Putenfilet mit Blauschimmel Käse und Moosbeeren,
Pommes, frisches Gemüse

Opinie naszych klientów


  • Często mam okazję kosztować dań z tej właśnie restauracji i powiem szczerze ,że dania są pyszne: moimi ulubionymi są barszcz z kołdunami, zupa borowikowa , rosół z makaronem , łosoś z grilla , sandacz w sosie pieczarkowym . Obsługa jest sprawna i miła a wystrój typowo karczmiany - prywatnie polecam !!!... no i ten chlebek ze smalcem i ogóreczek kiszony na start... mniam!!!

    Magdalena Siedzik
  • Witam serdecznie. Z przyjemnością mogę polecić tą restaurację. Kuchnia staropolska palce lizać ;) Miła i sprawnie działająca obsługa, ciepły klimat wnętrz urządzonego drewnem i cegłówką. Osobiście polecić mogę golonkę i pierogi z kaszą i boczkiem. Pozdrawiam.

    Inga Maj
  • I am so pleased to have been a guest at Karczma earlier this evening. Delicious food, great atmosphere and wonderful service! Mr Baca, our waiter, was a superstar! He helped Us choose our courses and made Us feel like at home! I highly recommend this restaurant!!

    Kam Blaszkiewicz
  • We found this place because it was near our hotel after a long bus ride. It was open until 10pm on Sunday and the food hit the spot! I had a traditional Polish veal cutlet but others had perogies and even duck! The waitress spoke excellent English and we were more than satisfied, only wishing we had time for dinner before the kitchen closed.The waitress said she could have divided the bill if we had asked at the beginning, so that's important to remember. But the total bill for seven people (most of us having amazingly palatable beer), was only like 300zł or roughly $100.

    David Snethen