Karczma Polska Pod Kogutem Restauracja Szczecin


STRAWY  Z  WOŁOWINY
BEEF  DISHES / RINDFLEISCHGERICHTE / OKSEKØD

ROLADA ŚLĄSKA 200 g / 200 g / 200 g 73,00 zł
Zraz wołowy, sos pieczeniowy, kopytka, kapusta modra

Stuffed beef roulade in gravy
with Polish dumplings and red cabbage
Rinderroulade
Bratensoße, Kartoffelknödel, Rotkohl

W GĘBIE SIĘ PALI SMAKOŁYK DRWALI 200 g / 200 g / 200 g 120,00 zł
Stek w sosie pieprzowym, frytki, bukiet surówek

Grilled beef-steak with pepper sauce, French fries and mixed vegetable salad Steak in Pfeffersoße, Pommes frites, Salatbouquet

PAMIĄTKA Z GRZYBOBRANIA 200 g / 200 g / 200 g 120,00 zł
Stek z polędwicy w sosie grzybowym, kopytka, bukiet surówek

Beef-steak with mushroom sauce, Polish dumplings and mixed vegetable salad Lendensteak in Champignonsoße, Kartoffelknödel, Salatbouquet

SZASZŁYK WOŁOWY 200 g / 200 g / 200 g 95,00 zł
Frytki, świeże warzywa

Beef tenderloin skewer
French fries and fresh vegetables
Rindfleisch Schaschlik
Pommes frites, frisches Gemüse

Opinie naszych klientów


  • Często mam okazję kosztować dań z tej właśnie restauracji i powiem szczerze ,że dania są pyszne: moimi ulubionymi są barszcz z kołdunami, zupa borowikowa , rosół z makaronem , łosoś z grilla , sandacz w sosie pieczarkowym . Obsługa jest sprawna i miła a wystrój typowo karczmiany - prywatnie polecam !!!... no i ten chlebek ze smalcem i ogóreczek kiszony na start... mniam!!!

    Magdalena Siedzik
  • Witam serdecznie. Z przyjemnością mogę polecić tą restaurację. Kuchnia staropolska palce lizać ;) Miła i sprawnie działająca obsługa, ciepły klimat wnętrz urządzonego drewnem i cegłówką. Osobiście polecić mogę golonkę i pierogi z kaszą i boczkiem. Pozdrawiam.

    Inga Maj
  • I am so pleased to have been a guest at Karczma earlier this evening. Delicious food, great atmosphere and wonderful service! Mr Baca, our waiter, was a superstar! He helped Us choose our courses and made Us feel like at home! I highly recommend this restaurant!!

    Kam Blaszkiewicz
  • We found this place because it was near our hotel after a long bus ride. It was open until 10pm on Sunday and the food hit the spot! I had a traditional Polish veal cutlet but others had perogies and even duck! The waitress spoke excellent English and we were more than satisfied, only wishing we had time for dinner before the kitchen closed.The waitress said she could have divided the bill if we had asked at the beginning, so that's important to remember. But the total bill for seven people (most of us having amazingly palatable beer), was only like 300zł or roughly $100.

    David Snethen