Karczma Polska Pod Kogutem Restauracja Szczecin


DESERY
DESSERTS / NACHTISCHE / DESSERTER

PALUSZKAMI MAŁGOSI ZBIERANE- NA CIEPŁO PODANE 12.00 zł
Naleśniki z nadzieniem jagodowym i bitą śmietaną 150g/50g

Pancakes with blueberries and whipped cream
Pfannkuchen mit Waldbeeren und Schlagsahne
Pandekager med blåbær og flødeskum

LODY „ PIĘKNA HELLENA“  14.00 zł
Lody waniliowe, advokat, bita śmietana polewa    120g/100g/20g

„Beautiful Hellena “ice cream (Vanilla Ice Cream, Eggnog, whipped cream)           
Eisbecher „Hellena“ ( Vanille-Sahneeis, Advokat und Schlagsahne)   
"Beautiful Hellena" is (Vanilje Is, Advokat, flødeskum)

LODY „DZIADEK DO ORZECHÓW” 14.00 zł
Lody orzechowe, orzechy, bita śmietana, polewa 120g/100g/40g

“Nutcracker “ice cream (Hazel-nut Ice cream, whipped cream)
Eisbecher „ Nussknacker“ (Haselnuss-Sahneeis mit Schlagsahne)  
"Nøddeknækkeren" is (valnødde Is, flødeskum)

GORĄCE MALINY CIOCI GRAŻYNY 15.00 zł
Maliny na ciepło z gałką lodów waniliowych 100g/100g/80g

Hot raspberries with vanilla ice-cream
Heiße Himbeeren mit Vanilleeis
Varme hindbær på vanilje is

Opinie naszych klientów


  • Często mam okazję kosztować dań z tej właśnie restauracji i powiem szczerze ,że dania są pyszne: moimi ulubionymi są barszcz z kołdunami, zupa borowikowa , rosół z makaronem , łosoś z grilla , sandacz w sosie pieczarkowym . Obsługa jest sprawna i miła a wystrój typowo karczmiany - prywatnie polecam !!!... no i ten chlebek ze smalcem i ogóreczek kiszony na start... mniam!!!

    Magdalena Siedzik
  • Witam serdecznie. Z przyjemnością mogę polecić tą restaurację. Kuchnia staropolska palce lizać ;) Miła i sprawnie działająca obsługa, ciepły klimat wnętrz urządzonego drewnem i cegłówką. Osobiście polecić mogę golonkę i pierogi z kaszą i boczkiem. Pozdrawiam.

    Inga Maj
  • I am so pleased to have been a guest at Karczma earlier this evening. Delicious food, great atmosphere and wonderful service! Mr Baca, our waiter, was a superstar! He helped Us choose our courses and made Us feel like at home! I highly recommend this restaurant!!

    Kam Blaszkiewicz
  • We found this place because it was near our hotel after a long bus ride. It was open until 10pm on Sunday and the food hit the spot! I had a traditional Polish veal cutlet but others had perogies and even duck! The waitress spoke excellent English and we were more than satisfied, only wishing we had time for dinner before the kitchen closed.The waitress said she could have divided the bill if we had asked at the beginning, so that's important to remember. But the total bill for seven people (most of us having amazingly palatable beer), was only like 300zł or roughly $100.

    David Snethen